ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2015 21:08

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» διοργάνωσε την ετήσια χοροεσπερίδα με τον στο Κέντρο "Μαγγίνας" Δ.Κ. Μελισσίων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου-Μοσχοπούλου Ευαγγελία, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, Μπούσουλα Άντα και Τσουχνικάς Ηλίας, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Παλαιοδήμος Άγγελος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βορέας Σεβαστός, Μούστρης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μελισσίων Βορέας Γεώργιος, οι Τοπικός Σύμβουλοι   κ.κ. Μαγιάτης Γεώργιος κα Δροσάτος Νικόλαος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης κ. Καμπέρης Νικόλαος.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Γκατζόλης ευχαρίστησε για την μεγάλη συμμετοχή τους τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στη εκδήλωση και σημείωσε ότι ο Σύλλογος παρά τις μεγάλες και δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνάει ο τόπος θα αποκτήσει πολύ σύντομα την δική του στέγη και θα συνεχίσει με μεγαλύτερη δύναμη το έργο του που είναι η διατήρηση των παραδόσεων του Πολιτισμού της Μ. Ασίας και φυσικά την πλαισίωση των χορευτικών μας τμημάτων και παρουσίασε το νέο Δ.Σ. για την διετία 2015-2017 .

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης συνεχάρει το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και ευχαρίστησε την απερχόμενη Διοίκηση του κ. Βασιλείου Ροσταδάκη για την άριστη συνεργασία και επεσήμανε την ανάγκη συνεχούς προσπάθειας σε όλους τους τομείς για την στήριξη της Βαριάς Εθνικής Ιστορικής και Πολιτισμικής Ιστορίας για την Πόλη και την Πατρίδα του Συλλόγου Γκιούλμπαξε.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 21 Απρίλιος 2015 04:25